Velikonoce jsou pro nás nejen oslavou jara, ale i příležitostí k pivovarskému experimentu, který ovšem stále ctí tradiční řemeslo. I letos jsme do naší Krumlovské jedenáctky – ležáku, který si vydobyl své místo mezi medailovými pivy – přidali čistě přírodní složky: spirulinu a výluh z kopřiv.
Tento speciálně míchaný nápoj si zachovává všechny hodnoty klasického českého piva – poctivý sladový základ, plnou chuť a řemeslnou preciznost. Nové bylinkové tóny však vnášejí do jeho charakteru jarní svěžest a jemnou aromatickou vrstvu, která překvapí i znalce.
Výsledkem je velikonoční speciál s nezaměnitelným přírodním zeleným zabarvením a autentickým původem.
Bez umělých příměsí, bez kompromisů.
Ochutnat můžete ve vybraných podnicích (seznam průběžně aktualizujeme): Pivovarská restaurace
Lahvárna
Restaurace Zdroj
Bistro Náplavka
Restaurace 99
Restaurace Gotika
Restaurant Bolero
Lakeside Village Lipno Větrník
stánek na krumlovském náměstí